Aktie

DKK 550,00

På lager og klar til afsendelseVil du have det her med?


Gavemodtageren modtager intet fra Haux af, før tidligst 1-2 uger efter noteret gavedato.Det er stadig muligt at tegne aktier pålydende DKK 500 (tegningskurs 110 svarende til købspris DKK 550) i Franske Vingårde A/S, og derved direkte blive medejer af et vinslot i Frankrig. Aktierne er noteret på navn.

Ved at tegne en eller flere aktier bliver du medejer af et veldrevet spændende vinslot og får adgang til at købe førsteklasses slotsaftappet Bordeauxvin direkte fra Château de Haux uden fordyrende mellemled. Du får derved mulighed for at servere vin for venner og bekendte, ”fra eget slot til eget bord”.

Samtidig har du som aktionær mulighed for at leje ferieboliger til kostpris. Der er boliger i flere størrelser alt fra en hyggelig, tidligere medarbejderbolig i skovkanten til et helt vinslot.

Bemærk, levering af en unik aktie kan tage 8-10 dage. Aktien sendes til nærmeste pakkeshop. 

Som aktionær bliver du inviteret til smagninger, høstmiddage, får tilbud på slottets vine og modtager 2 gange om året et nyhedsblad "HAUX NYT".

Nedenfor får du et tilbud om at købe en prøvekasse med udvalgte slotsvine med stor rabat, hvis du tegner en aktie med det samme.

Skal aktien gives som gave?

Har du sat kryds "Skal aktien gives som gave", vil du dels modtage en ordrebekræftelse på mail samt en bekræftelse på at gavemodtageren nu er aktionær.

På bekræftelsen vil der stå et kundenummer og en kode, som den nye aktionær herefter snarest bedes benytte ved at logge ind på www.haux.com for endelig registrering i aktiebogen.

Ved bestilling til flere forskellige aktiemodtagere bedes du bestille dem enkeltvist, da systemet kun kan oprette en enkelt medejer pr. køb.Relaterede varer