Aktie

Aktie

DKK 550,00

Vil du have det her med?

Hvis du ønsker at få et rigtigt aktiebrev tilsendt, er dette muligt mod et gebyr på DKK 50,00 til trykning og forsedelse. Levering inden for 2 uger. Ved bestilling til flere forskellige aktiemodtagere bedes bestilling foretaget enkeltvis.
Det er stadig muligt at tegne aktier pålydende DKK 500 (tegningskurs 110 svarende til købspris DKK 550) i Franske Vingårde A/S, og derved direkte blive medejer af et vinslot i Frankrig. Aktierne er noteret på navn.

Ved at tegne en eller flere aktier bliver du medejer af et veldrevet spændende vinslot og får adgang til at købe førsteklasses slotsaftappet Bordeauxvin direkte fra Château de Haux uden fordyrende mellemled. Du får derved mulighed for at servere vin for venner og bekendte, ”fra eget slot til eget bord”.

Samtidig har du som aktionær mulighed for at leje ferieboliger til kostpris. Der er boliger i flere størrelser alt fra en hyggelig, tidligere medarbejderbolig i skovkanten til et helt vinslot.

Som aktionær bliver du inviteret til smagninger, høstmiddage, får tilbud på slottets vine og modtager 2 gange om året et nyhedsblad "HAUX NYT".

Nedenfor får du et tilbud om at købe en prøvekasse med udvalgte slotsvine med 20% rabat, hvis du tegner en aktie med det samme.

Skal aktien gives som gave?

Har du sat kryds "Skal aktien gives som gave", vil du dels modtage en ordrebekræftelse på mail og inden for ½ time yderligere modtage en bekræftelse på, at gavemodtageren nu er aktionær. På bekræftelsen vil der stå et kundenummer og en kode, som den nye aktionær herefter snarest bedes benytte ved at logge ind på www.haux.com for endelig registrering i aktiebogen.

Ved bestilling til flere forskellige aktiemodtagere bedes du bestille dem enkeltvist, da systemet kun kan oprette en enkelt medejer pr. køb.

Relaterede varer