La Residence

Lejebetingelser


Reservation af feriebolig

Aftale om leje af feriebolig er forbeholdt aktionærer i Château de Haux uafhængigt af aktiebeholdning.


Bekræftelse og betaling

Betaling af ferieboligen er opdelt i 2 rater.

1. rate, første halvdel af lejen, betales samtidig med din bestilling.
2. rate, anden halvdel af lejen, vil blive sendt som et betalingslink 2 måneder før lejemålets start.

Bestilling af en feriebolig bekræftes via mail. Indbetaling af 1. rate af lejen er også en bekræftelse på, at lejeren har læst og accepteret lejebetingelserne og er indforstået med, at aftalen er bindende.

Hvis der ved bestilling af ferieboligen er under 2 måneder til lejeperioden, faktureres det fulde beløb på én gang. 
Såfremt det fulde beløb ikke er rettidigt indbetalt, vil lejemålet kunne disponeres til anden side, hvilket varsles med en rykkerskrivelse. 

Priserne gælder for en uge (mandag til mandag) og er opgivet i danske kroner. Priserne varierer alt efter højsæson, mellemsæson og lavsæson, hvilket tydeligt fremgår af
udlejningsskemaet på vores hjemmeside. Vandforbrug og slutrengøring er inkluderet i lejeprisen. Forbrug af strøm afregnes separat ved afrejsen.

Vær opmærksom på, at boligerne kun må benyttes af det antal personer, der er opgivet i informationsmaterialet.

Turistskat

Det er pålagt os af de franske myndigheder at opkræve en turistskat, for hver person over 18 år – børn under 18 år gratis. Afregning sker i butikken på slottet, efter gældene tarif for området.


Annullering af lejeaftale

Annullering af en reservation skal ske skriftligt til feriebolig@haux.com. Ved afbestilling mere end 2 måneder før lejemålets begyndelse tilbagebetales den indbetalte rate fratrukket 20% i afbestillingsgebyr. Ved afbestilling mindre end 2 måneder før lejemålets begyndelse, vil den indbetalte leje være tabt.


Information

Ankomst, fraflytning og rengøring

Ferieboligen er indflytningsklar fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På afrejsedagen skal lejligheden afleveres i almindelig opryddet tilstand senest klokken 10.00.Slutrengøring er inkluderet i prisen.

Linned, håndklæder m.m.

Sengelinned, viskestykker og håndklæder kan lejes. Bestilling sker direkte til Château de Haux på feriekontakt@haux.com gerne 4 uger i forvejen. En linnedpakke indeholder 1 dynebetræk, 1 pudebetræk, 1 lagen, 2 håndklæder samt viskestykke. Prisen for en linnedpakke er € 16 og afregnes direkte i butikken på Château de Haux.


Nøgleudlevering og indkvartering

Nøglen til boligen findes i en nøgleboks på St. Pierre. Boksen findes på højre hånd i en åben garage, med et lille rødt skab. I dette skab er der en kodeboks, hvor nøglen kan afhentes. Ved afslutningen af jeres ferie bedes I hænge nøglen tilbage i dette skab. Koden til skabet er 1405B


Rundvisning og buffet-lunch hver onsdag på Château de Haux

Sommeren igennem, fra påske til og med uge 42, er der hver onsdag kl. 11.00 rundvisning i vinproduktionen med efterfølgende Clairet smagning og buffet-lunch, ledsaget af slottets vine. I godt vejr bliver lunchen serveret under de skyggefulde træer i parken, hvis det regner serveres den indendørs.
Pris for deltagelse er € 25 for voksne, halv pris for børn til og med 12 år, for børn til og med 3 år er det gratis.
Aktionærer er meget velkomne til at tage familie og venner med.
Tilmelding til rundvisning og lunch bedes foretaget i god tid forinden til feriekontakt@haux.com eller telefonisk senest mandagen før direkte til værtsparret på Château de Haux +33 (0) 613 928 021. Afregning for rundvisning og lunch sker i butikken på Château de Haux.


Vin, velkomstmappe etc.

I ferieboligerne findes en velkomstmappe med inspirerende forslag til ture og aktiviteter i området. Der er også et sortiment af røde og hvide vine samt Clairet og Crémant de Bordeaux. Afregning for vinforbrug og eventuelle yderlige indkøb af vin sker i butikken på Château de Haux.


Kørselsvejledning

Kørselsvejledning fra Bordeaux (Aeroport Merignac) til Saint Pierre. Slottet ligger ca. 35 km syd-øst for Bordeaux by ved landsbyen Saint-Pierre-de-Bat i området NØ for byen Cadillac.

Adressen er: 327, Route de Jourdan – 33760 Saint-Pierre-de-Bat.
GPS koordinater til Château Saint-Pierre N 44° 40´11,45”, W 000° 13’47,90”

Kør ad motorvej A62 – E72 fra Bordeaux mod Toulouse. Vælg frakørsel nr. 2 og fortsæt ad D117 mod Cadillac via Cerons.

Efter broen over Garonne-floden drejes til højre. I rundkørsel vælges D11 (mod bl.a. Sauveterre). Kør ad vejen D230 og efter godt 7 km drejes til venstre ad D19 i retning mod Saint-Pierre-de-Bat. Ca. 4 km fremme følges D19 til venstre ca. 1,5 km og De er fremme ved Château Saint-Pierre La Mitre på højre side af vejen.


Adresse, telefonnumre og åbningstid

8 Chemin du Frère F-33550 Haux, France
GPS koordinater N 44° 43’27,83”, V 0° 21’18,87'

(Hvis GPS'en ikke kan finde ovenstående adresse så prøv at skrive Frère, 33550 Haux eller Les Faures, 33550 Haux "kig efter Château de Haux skiltet, som sidder på muren ved en lille vej ind mellem nogen huse").

Værtspar +33613928021 (de taler dansk)
Kontor +33557345111


Indhold