Værtspar-træf 2019

Siden 2011 har det været en tradition, at tidligere værtspar på Chateau de Haux mødes i det tidlige forår for dels at fastholde tilknytningen til slottet samt selvfølgelig udveksle gode minder og historier fra året under fremmed himmelstrøg.

I år var samværet henlagt til Tyrstrup Kro som ligger tæt på Christiansfeld. Der var indlagt en guided tur i Christiansfeld, som siden 2015 har været en af de syv danske attraktioner på UNESCO´s verdensarvsliste. Ledet af en meget engageret guide fik vi halvanden times inspirerende tur rundt i det gamle Christiansfeld og hørte om hernnhuterne, arkitektur samt brødremenigheden. Det kan kun anbefales!

Som sædvanlig havde Birgitte rundhåndet sendt vin til arrangementet og til den obligatoriske vinsmagning, som i år koncentrerede sig om 2018 Chateau de Haux , Clairet og 2018 Chateau de Haux, Rosé. Aktionærerne kan godt glæde sig til Clairet 2018, som både kan drikkes til mad, passer rigtig godt til røget laks, og som aperitif.

Med 2018 Chateau de Haux, Rosé har som slottet som noget nyt produceret en rosé. Lad det være sagt med det samme. Det er en let og frisk vin til de lune sommeraftner på terrassen, hvor den nydes sammen med gode venner, men også som aperitif før middagen.

Gennem årene er værtparrene kommet tæt på slottet og dets historie. Derfor ønsker vi alle slottet hurtigt genopbygges, så man også fremover kan fortsætte de gode oplevelser i Haux

Alle fra Haux-træf 2019


Haux-træf 2019