La Gr.Chasse 2017 75 cl. Betal for 24 få 30

DKK 110,00
pr. fl.
Aktionærpris: DKK 63,60

Bliv aktionær og spar penge ved køb af vores vine.
Du kan købe aktier her.


Sommeren er ved at være slut, og snart starter efteråret med indendørs hygge, ild i pejsen og familie og gode venner til middag. Det kræver nogle gode flasker vin på bordet.

Navnet La Grande Chasse betyder ”den store jagt” og er valgt som symbol på efterårets aktiviteter udendørs med jagt men også med tanker på dyrelivet i vinmarkerne og skovene omkring Château de Haux, hvor man blandt andet finder et rigt fugleliv og endda noget så eksotisk som vildsvin.

La Grande Chasse præsenterede vi første gang for medejerne i 2011 med stor succes. Den har sidenhen fundet en fast plads blandt slottets vine og sælger rigtigt godt.

Generelt har vinene fra Bordeaux nu om dage mere frugt og mindre hårde tanniner end for år tilbage. La Grande Chasse bliver fadlagret mindre, hvorved der skabes en charmerende, tilgængelig og hurtigere drikbar vin. La Grande Chasse er en fyldig og charmerende vin, som vil kunne nydes straks til efterårets robuste retter.

Vinen kan man godt kalde en flot moderne Bordeaux, som er bygget på alle traditionerne fra området. Hoveddruen er Merlot suppleret med Cabernet Sauvignon, Malbec og Petit Verdot. Syreindholdet er relativt lavt, hvilket gør den drikbar lige nu.