Réserve des Propriétaires, Blanc 2018

DKK 110,00
pr. fl.
Aktionærpris: DKK 84,50

Bliv aktionær og spar penge ved køb af vores vine.
Du kan købe aktier her.


2018 Château de Haux - Réserve des Propriétaires Blanc

I årene 2012-2016 foretog vi store omplantninger og nyplantning af vinstokkene med grønne druer til brug for hvidvinene. Disse vinstokke har nået en alder, hvor de bærer ikke kun mange druer men også druer af høj kvalitet, som i de senere år har løftet slottets hvidvine op i en højere klasse.

Sommeren 2018 var god med sol og varme og passende nedbør, som udviklede druerne med sødme og let syre, som giver baggrund for at skabe vine af høj kvalitet.

2018 Réserve des Propriétaires Blanc er en klassisk bordeauxvin produceret på de klassiske druer Sauvignon Blanc, Sémillon og Muscadelle. Især sidstnævnte drue er afgørende for det endelige resultat. Selvom den indgår med en meget lille mængde, har den stor indflydelse på den endelige vin. Man kan sammenligner den med parfume, hvor nogle få dråber gør det raffineret og i større mængde vulgært.

På baggrund af det gode høstår med en større indhøstet mængde druer, kan vi her to år senere igen tilbyde denne veludviklede vin til medejerne og endda til samme pris.